Vlado Jagodić novi trener Jedinstva iz Bihaća

Novosti iz Bihaća

Vlado Jagodić novi trener Jedinstva iz Bihaća · Saznajemo

Na klupi federalnog prvoligaša Jedinstva iz Bihaća od naredne sezone će biti Vlado Jagodić, saznaje SportSport.ba. 

Novo rukovodstvo Jedinstva je odmah po preuzimanju dužnosti zasukalo rukave kako bihaćki klub ponovo ne bi došao u situaciju da se bori za opstanak, a nakon što je dogovoreno nekoliko pojačanja, riješeno je i pitanje stručnog štaba.

Crveno-bijele u narednoj sezoni će voditi iskusni Vlado Jagodić kojem će u radu pomagati Aldin Resić i Igor Abdihodžić, dok će trener golmana biti Pašaga Gogić.

Jagodić je dobro poznato ime u našoj sportskoj javnosti. Riječ je o nekadašnjem selektoru mlade reprezentacije BiH, koji je kroz dosadašnju trenersku karijeru, između ostalog, vodio Slobodu, Borac, Javor, Kozaru...

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Bišćani će inače pripreme započeti na startu narednog mjeseca, a u planu je i odlazak na Jahorinu.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dzemovolidzem
Ubleha trener dosao u propali klub.Katastrofa nevidjenih razmjera ce biti.
13 5
jasko
Dobro dosao i lijep boravak u Bihacu.Sretan start.
6 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi