Žižović: Rano je da donosimo neke zaključke

Šef struke Radnika za SportSport.ba

Žižović: Rano je da donosimo neke zaključke

S. Mlaćo

Bijeljinski Radnik je i Pecaru napustio neporažen. Bilo je 0:0, pa su Bijeljinci sigurno mogli biti zadovoljniji nakon isteka 90 minuta.

Sada se nalaze na petom mjestu sa šest osvojenih bodova, te su uz Široki Brijeg i Krupu jedina momčad koja ne zna za poraz.

"Prvo poluvrijeme smo bolji, trebali smo povesti. Imali smo dvije - tri veoma dobre šanse, ali u drugom poluvremenu utakmica je bila ravnopravna. Široki Brijeg je zaprijetio pred sami kraj, te mislim da je podjela bodova najrealniji ishod. Ne bi bilo realno da smo slavili", priča za SportSport.ba šef struke Radnika Mladen Žižović.

Već u srijedu u Bijeljinu stiže Čelik, koji je jučer porazio aktuelnog prvaka Zrinjski (1:0).

"Pokušat ćemo da upišemo tri boda, kao i svaku utakmicu. Čelik je pokazao da je veoma neugodna ekipa, imaju nekoliko iskusnih igrača i znaju igrati na rezultat. Imaju dobrih igrača u ofanzivi i definitivno da svakom mogu napraviti probleme. Naše je da ih onemogućimo i da iskoristimo naše prednosti, a definitivno jedna od prednosti je dobra atmosfera u timu i dobar rad".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sjajni stručnjak na prokomentrisao je i dosadašnja četiri kola Premijer lige.

"Manje - više sve je očekivano. Moramo imati u vidu da su neki klubovi igrali evropske utakmice, potrošili se, a očekuje izjednačenu ligu od 5. do 12 mjesta. Treba sačekati da se završi jedan ciklus od 11 kola i tada možemo donijeti neke zaključke", dodao je na kraju razgovora šef struke FK Radnik Mladen Žižović.

Top Komentari

entrerios
vrlo dobar trener,gledao sam utakmicu u Širokom, s Radnikom će svako imati problema..imaju dosta zanimljivih igrača,Peco ,prije svih... golman Lučić,nastavlja odlično braniti kao i prošle sezone..vrlo dobra momčad...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti