Griffin uz pomoć hakera do potpuno golih slika Kardashianke

Sumnja se na NBA košarkaša

Griffin uz pomoć hakera do potpuno golih slika Kardashianke

O. Lekić

Među najnovijim žrtvama hakera koji su na internet već stavili mnoge gole fotografije slavnih osoba, našla se i Kendall Jenner, inače pripadnica klana Kardashian.

U pitanju su fotografije koje je fotograf Russell James snimio za svoju knjigu Anđeli. Iako ih je skrivao do objave knjige za nekoliko dana, hakeri su mu ukrali do zadovoljstvo, pa su fotografije u kojima baš ništa nije sakrila osvanule na kontroverznim stranicama.

No, ono što je interesantno u cijeloj priči jeste da se sumnja kako je za sve to kriv Blake Giffrin. Ovaj NBA košarkaš koji nastupa za Detroit Pistonse je dugo godina bio u vezi sa izvjesnom Kendall, a nagađa se kako je upravo on podmitio jednog poznatog hakera kako bi mu nabavio fotografije.

Giffrin se do sada nije oglašavao, međutim u cijelu priču je teško povjerovati, jer su nakon prekida i jedno i drugi krenuli svojim putem. Pogotovo Kendall, koja se sada dovodi u vezu sa drugom NBA zvijezdom, Ben Simmonsom.

Kada su u pitanju fotografije, manekenka na njima trči plažom bez odjeće i bori se s morskim valovima. Na nekima potpuno gola sjedi na konju - bez sedla.

Top Komentari

velaMo
Gdje su fotografije na provjeru ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi