Postigao tri gola protiv Slobode

Husić junak Zvijezde 09: Nije nam mjesto na dnu tabele

Zvijezda 09 u sklopu 13. kola Premijer lige BiH iznenađujuće je slavila na Tušnju.

Posljednjeplasirani tim bh. šampionat je kao gost savladao Slobodu s ubjedljivih 3:0, a najzaslužniji za zlata vrijednu pobjedu bio je Anel Husić koji je prije dolaska u Zvijezdu 09 nastupao upravo za tuzlanski tim.

"Moram priznati da su me emocije malo savladale. Zahvaljujem se tuzlanskim navijačima, pokazali su zašto su najbolji, jer kako daju podršku svojim tako daju i gostujućim igračima. Meni je drago što smo na kraju pobijedili i što se polako vraćamo gdje pripadamo, jer nije nam mjesto na dnu tabele", kazao je Husić nakon utakmice.

Tim iz Etno sela Stanišići trenutno ima osam bodova na kontu.

Top Komentari

omer
Nije vam mjesto ni u premijer ligi BiH.
2 3
entrerios
bravo Anele ,svaka čast..čestitke
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi