Na Grbavici proveo tri mjeseca, karijeru sada nastavlja u Omanu

Slovenac ima novi klub

Na Grbavici proveo tri mjeseca, karijeru sada nastavlja u Omanu

Slovenački nogometaš Rok Elsner, koji je jedno vrijeme igrao i za Željezničar, karijeru nastavlja u arapskom svijetu.

Jesenji dio sezone ovaj 32-godišnji defanzivac je proveo u Triglavu iz Kranja, a nakon što je dobio konkretnu ponudu iz Omana, odlučio je spakovati kofere i priključiti se tamošnjem Al-Nasr Salalahu.

Mediji u Sloveniji pišu kako je iskusni Elsner već potpisao ugovor s klubom koji se takmiči u elitnom tamošnjem rangu, gdje se nakon 13 odigranih kola nalazi na četvrtom mjestu sa 22 osvojena boda. 

Elsner je već imao priliku igrati u arapskom svijetu, tačnije u Ujedinjenim Arapskim Emiratima za Al-Shabab.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Kada je u pitanju njegova epizoda na Grbavici, trajala je svega tri mjeseca, iako su na Grbavici bili prethodno uvjereni da će predstavljati veliko pojačanje. Kako taj epitet nije opravdao, vrlo brzo je saradnja sporazumno raskinuta.

Kroz karijeru Elsner je, između ostalog, igrao još za Slask, Haugesund, Energie Cottbus, Domžale, Aris Saloniki, Wehen...

Top Komentari

sportsport
Cuj, nogometas hahahahahah
7 3
Dino69
Dok nije raskinuo ugovor nisam cuo za njega da je u Zelji,eto kakav igrac..
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi