Rahmanović: Trebamo se fokusirati na sebe, a ne na Zrinjski i Želju

Igrači FK Sarajevo odradili trening

Rahmanović: Trebamo se fokusirati na sebe, a ne na Zrinjski i Želju

E. Čaušević

FK Sarajevo danas je zvanično počeo pripreme za drugi dio sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Igrači kluba s Koševa odradili su danas prvi trening u sklopu priprema za novu sezonu, a sigurno da je cilj u nastavku prvenstva da ostanu na prvom mjestu.

Nakon treninga veznjak bordo tima Amar Rahmanović izjavio je da se raduje što se prvenstvo uskoro nastavlja, te je poručio da se igrači Sarajeva moraju fokusirati na sebe, a ne na konkurente za titulu.

"Radujemo se nastavku prvenstva. Pripreme su počele i nadam se da ćemo se što bolje spremiti i nastaviti s dobrim rezultatima. Mislim da se moramo skoncentrisati na nas same, a ne razmišljati o konkurentima Zrinjskom i Želj", izjavio je Rahmanović.

Rahmanović u Sarajevu do ljeta 2021. godine

Jedan od važnijih igrača u koncepciji Husrefa Musemića imao je ugovor do ljeta a nakon produženja za Sarajevo će biti vezan do juna 2021.

Trener Husref Musemić tako će imati obavezu manje da tokom zimske pauze traži adekvatnu zamjenu.

"Kao i jučer na istom smo mjestu. Cilj nam je bio da sačuvamo ekipu i zadovoljni smo. On je odličan igrač, važna karika i nadam se da će tako nastaviti", kazao je koordinator sportskog segmenta Emir Hadžić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Rahmanović je izdvojio razlog zbog čega nije imao težak da potpiše novi ugovor.

"Atmosfera u ekipi je jako dobra, svi smo kao jedna porodica i zaista je lijepo. Moja želja nikada nije bila sporna, nadam se da ćemo nastaviti s uspjesima."

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sportsport
Amara Osima se bojite iako ste na +15
1 25
vanja8
Vala si dobro Rahmane...Nema sta covjek sta o njima razmisljati...Svinjski i Listica ce se boriti za drugo mjesto,a Skretnica za opstanak...Valjda ce iskupiti jos dva igraca da ih ima za zapisnik od 11 startnih...
23 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi