Njemački tabloid tvrdi: Schumacher je rođendan slavio na Mallorci, imamo i slike

Schumijevo stanje i dalje pod velom tajni

Njemački tabloid tvrdi: Schumacher je rođendan slavio na Mallorci, imamo i slike

Legendarni F1 vozač Michael Schumacher je krajem 2013. godine doživio tešku nesreću na skijanju, nakon koje je završio u komi.

Schumi se nakon pola godine probudio iz kome, ali je ostao u teškom stanju. Od te 2014. godine njegov oporavak i život drže se u tajnosti.

Porodica i njegova glasnogovornica uglavnom ne žele iznositi previše detalja o legendarnom Nijemcu, ali je sada njemački tabloid Bunte donio ekskluzivne ifnformacije.

Naime, Schumacher je 3. januara proslavio svoj 50. rođendan, a pomenuti tabloid tvrdi da ga Nijemac nije dočekao u svojoj kući u Švicarskoj, već da ga je proslavio na Mallorci.

Bunte tvrdi da je Schumacher na Mallorcu stigao još 20. decembra, te da redakcija posjeduje ekskluzivne fotografije legendarnog vozača sa ovog španskog otoka koje će objaviti u svom prinatanom izdanju.

Inače, riječ je o vili koju je Schumijeva porodica kupila prošle godine, a čiji je prethodni vlasnik bio predsjednik Real Madrida Florentino Perez.

Navodno se Schumacher i sunčao na balkonu vile u kojoj je osim svog rođendana proslavio Novu godinu i Božić, a na Mallorcu je stigao helikopterom privatne kompanije Heli-Alpes.

Promo

Top Komentari

AMKO
Daj boze da je istina
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi