FK Klis neće na svom stadionu ugostiti Slogu u revanšu Kupa BiH

Susret će biti odigran u Konjicu

FK Klis neće na svom stadionu ugostiti Slogu u revanšu Kupa BiH

S. Mlaćo
Teme:

U srijedu se igraju prvi susreti četvrfinala Kupa naše zemlje u nogometu, no jedan susret se ipak neće odigrati u predviđenom terminu.

Naime, Sloga iz Gornjeg Crnjelova će Klis ugostiti 05.03, a razlog je što se član Prve lige RS nalazi na pripremama u Antaliji.

Revanš ova dva tima zakazan je 13.03. u Buturović Polju gdje član Druge lige Jug igra domaće susreta vlada prava nogometna euforija.

Svi sa nestrpljenjem očekuju revanš meč sa Slogom i vjeruju u prolaz, što bi zaista bio novi veliki uspjeh ovog kluba.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Iz FK Klis su potvrdili da su predali zahtjev da se susret igra u Konjicu, a razlog je velika zainteresovanost navijača.

Tako će se susret vjerovatno i odigrati u Konjicu gdje svoje domaće susrete igra FK Igman.

Top Komentari

Jadnimi
Iz FK Klis su potvrdili da su predali zahtjev da se susret igra u Konjicu, a razlog je velika zainteresovanost navijača. Kao, njihov stadion ima potrebne uslove, za ovaj nivo takmičenja.
0 3
king11
trebali su poslat zahtjev da im mančo iznajmi old trafford
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi