Bez Kolašinca protiv Finske i Italije?
EPA

Bh. defanzivac navodno povrijeđen

Bez Kolašinca protiv Finske i Italije?

Sead Kolašinac mogao bi propustiti predstojeće kvalifikacijske utakmice protiv Finske i Italije.

Iako je sinoć odradio svih 90 minuta u finalu Evropske lige protiv Chelseaja (4:1), posljednje informacije govore kako je Kolašinac zadobio povredu i da bi mogao otkazati dolazak na sutrašnje okupljanje.

Navodno se Kolašinac javio i samom selektoru Robertu Prosinečkom, no stvari će svakako biti jasnije nakon što bude podvrgnut detaljnim pregledima, koji će pokazati koliki je zapravo stepen povrede.

U slučaju da se Kolašinac ne odazove Prosinečkom, njegovu poziciju u predstojećim utakmicama vjerovatno će zauzeti mladi Eldar Ćivić, koji je u minulim utakmicama pokazao da se na njega može ozbiljno računati.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Podsjetimo, dolazak na okupljanje zbog povrede je ranije otkazao i Rade Krunić iz Empolija.

Promo

Top Komentari

meho
Ma ja vise i ne vjerujem da je on povrijedjen. Svaku tekmu za arsenal igra a za repku uvijek povreda...
10 0
Mase007
Kao tenki neki, jest tenk al od stakla. Stalno neke povrijede, nije on ni T od tenka
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi