Supruga Kolašinca "zauvijek" pobjegla iz Londona, lopovi poslali poruku upozorenja

Ozil i Kolašinac 24 sata su pod zaštitom

Supruga Kolašinca "zauvijek" pobjegla iz Londona, lopovi poslali poruku upozorenja

E. Škorić

Krajem jula se događao filmski scenarij na ulicama Londona - lopovi su napali Mesuta Ozila s noževima, ali je u odbranu stao Sead Kolašinac.

Dvojac Arsenala je upao o velike probleme. Lopovi na motorima htjeli su navodno da ukradu satove, ali je Kolašinac krenuo na njih i tako je odbranio Nijemca, mada se sada i sam našao u nevolji.

Činilo se da se sve završilo kada su lopovi pobjegli na motorima, ali odlučili su da se vrate. Svjesni o kome se radi, došli su u posjed informacijama gdje budu igrači londonskog kluba, pa su u proteklih nekoliko dana pokušavali da naude Ozilu i Kolašincu.

Zbog svih tih problema je Arsenal izostavio obojicu za gostovanje Newcastleu, a u četvrtak navečer su pred Ozilovom kućom uhapšena dva čovjeka pod sumnjom da su došli da "odrade posao".

"Mislilo se da su lopovi prvo htjeli satove, ali sad je igračima rečeno da žele sve što imaju. Riječ je o gansterima koji žele da pokažu kako se nisu uplašili", naveo je izvor blizak porodici jednog od igrača za The Sun.

"Prestravljena supruga Kolašinca koja je rođena u Bosni pobjegla je u Njemačku", piše Sun i navodi da su gansteri poručili da će "uzeti sve što mogu bračin parovima".

Supruga bh. reprezentativca je navodno obećala da se više nikada neće vratiti u Englesku.

Sead i Mesut, koji su inače najbolji drugovi, sada su pod 24-satnom stražom dok policija istražuje slučaj.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Kolašinac ima puno prijatelja u sjevernom Londonu, a igrači su vrlo popularni. Pokušaj pljačke bio je toliko sramotan da je šokirao mnoštvo ljudi", dalje navodi izvor, koji želi da kaže kako su lopovi spremni da se osvete.

Top Komentari

re_aL7
Kad se napadaju muslimani, tad su napadači gangsteri, a kada je kontra onda su u pitanju teroristi... Fujjj
15 0
Keno
london gori od sirije
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi