Neymarov advokat stigao u klupske prostorije Barcelone

O čemu se radi?

Neymarov advokat stigao u klupske prostorije Barcelone

E. Čaušević

Špekulacije oko Neymarovog povratka u Barcelonu još uvijek ne prestaju.

Brazilski fudbaler mogao bi napustiti PSG nakon što se pojavila priča da se želi vratiti Barcelonu jer je shvatio da je prije dvije godine napravio grešku što je napustio Camp Nou.

Špekulacije oko njegovog transfera rasplamsale su pogotovo danas nakon što je advokad Juan de Dios Crespo fotografisan kako ulazi u klupske prostorije Barcelone.

Naime, ovaj advokat je 2017. godine isplatio Neymarovu otkupnu klauzulu od 222 miliona eura, a danas je ponovo stigao u prostorije katalonskog kluba.

Katalonski Sport objavio je da je to dokaz da je Neymarov povratak itekako blizu i da se očekuje konačna potvrda u narednim danima. No, novinar Gerard Romero odlučio je malo smiriti situaciju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On je putem Twittera poručio da je Crespo došao u klupske prostorije, ali da razlog nije Neymar nego nešto potpuno drugo. Šta je od toga istina pokazat će se veoma brzo.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

prcimkevucausevicu
Došao po bonus logično
1 1
teddy sheringham
Dolazi Ney, a ko ide?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi