Mura dovela još jednog mladog bh. fudbalera

Slovenački prvoligaš pojačanja traži u BiH

Mura dovela još jednog mladog bh. fudbalera

Kolonija bh. fudbalera u Sloveniji brojnija je od danas za 20-godišnjeg Luku Asentića.

Asentić koji je ponikao u Slaviji u prošloj sezoni je nastupao za Zvijezdu 09 i Bačku iz Srbije, a partije koj je pružao, očito, nisu prošle neopaženo.

U svoje redove na kraju ga je dovela slovenačka Mura s kojom je potpisao trogodišnji ugovor, a kako bi se što lakše prilagodio na tamošnji fudbal, donesena je odluka da do jeseni boravi na posudbi u 2. ligi gdje će igrati za ND Beltinci.

Putem zvanične stranice Mura je poželjela dobrodošlicu Asentiću, vjerujući kako će ovaj mladi fudbaler opravdati povjerenje u narednom periodu.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

U Muru je ovog ljeta iz Zvijezde 09 otišao i Marko Brkić.

Promo

Top Komentari

dragonBH
mozda su im malo bolje pare nego ovdje al koliko mogu napredovat mladi u toj ligi upitno je..
2 0
foco
nije u muru iz zvjezde otisao Marko Brkic v,aljda se kaze dosao.pismenost na nivou
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi