Kvote na Široki i Sarajevo gotovo izjednačene, Zrinjski apsolutni favorit
(Foto: EPA)

Ko će do pobjede?

Kvote na Široki i Sarajevo gotovo izjednačene, Zrinjski apsolutni favorit

M. Šljivak

Zaostale utakmice četvrtog kola Premijer lige BiH između Širokog i Sarajeva, te Zrinjskog i Zvijezde 09 igraju se danas.

Iako imaju utakmicu manje aktuelni prvak FK Sarajevo je trenutno vodeći tim na tabeli sa 13 bodova, a danas će imati šansu da dodatno poveća prednost u odnosu na gradskog rivala Željezničar sa kojim igraju u subotu.

Međutim, na Pecari im neće biti nimalo lagano. Široki je loše ušao u sezonu, ali u posljednje vrijeme igra sve bolje i bolje, pa ne čudi što je kvota u kladionici Mozzart na pobjedu domaćina i gosta gotovo izjednačena.

Malo manja kvota je na trijumf Sarajeva. Ipak, razlika nije velika, a vidjet ćemo koja kvota će na kraju i proći u kladionici Mozzart.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sa druge strane Zrinjski je apsolutni favorit protiv Zvijezde 09. Mozzart je na njih postavio kvotu 1.15, dok je kvota na tim iz Stanišića zaista ogromna.

Kompletna ponuda kladionice Mozzart nalazi se OVDJE.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Metropoljac
Sarajevo se više ne može provlačit. Svemu dođe kraj
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.