Supruga bivše zvijezde Reala skinula sve sa sebe i objavila na Instagram

Zapalila društvene mreže

Supruga bivše zvijezde Reala skinula sve sa sebe i objavila na Instagram

Ezequiel Garay iza sebe ima vrlo bogatu karijeru. Argentinac danas igra u Valenciji, vrijedi više od 20 miliona eura, a svom CV-u ima još imena klubova poput Benfice, Zenita, Real Madrida...

Fudbal nije jedini segment života u kojem Garayju ide. On je, naime, već godinama u braku s prekrasnom manekenkom Tamarom Gorro koja se nastavila baviti ovim poslom bez obzira na to što suprug zarađuje i više nego dovoljno.

Na društvenim mrežama je Tamara iznimno popularna, ima više od milion pratilaca, što i nije iznenađujuće ukoliko 'bacimo pogled' na njezine objave. Svog izgleda Tamara je itekako svjesna i stoga se ne libi s fanovima dijeliti atraktivne fotografije koje malo koga ostavljaju ravnodušnim.

I kada pomislimo da ne može dalje, Tamara je ponovo skrenula pažnju na sebe objavivši fotografiju na kojoj je doslovno - kao od majke rođena.

"Gorro naopako", napisala je uz fotografiju za koju je dobila više od 150 hiljada lajkova.

Par je inače u braku od 2012. godine.

View this post on Instagram

🙃La Gorro al revés🙃 #mamamolona #puesyaestaría #👑

A post shared by Tamara Gorro (@tamara_gorro) on

Top Komentari

gAZijAaaaaaa
A zato nema LENDE, SLJIVAKA I SKORICA...zatooo znaci..dok prvo DESANKU ZBRINU..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti