"Bili smo bijesni i razočarani, a onda nas je Unai Emery iznenadio svojim ponašanjem"

Očekivali su da će im održati lekciju

"Bili smo bijesni i razočarani, a onda nas je Unai Emery iznenadio svojim ponašanjem"

E. Čaušević

Fudbaleri Arsenala su prethodnog vikenda remizirali u gostima protiv Watforda sa 2:2.

Topnici su na ovom gostovanju osvojili smo jedan bod iako su nakon prvog poluvremena vodili sa 2:0. Oba gola za Arsenal postigao je Pierre-Emerick Aubameyang i činilo se da je pobjednik već poznat.

Međutim, Arsenal je u nastavku meča doživio nevjerovatan pad, a greške odbrane su žestoko koštale londonski klub. Na kraju je Watford mogao čak i do pobjede, ali na sreću Arsenala ostalo je 2:2.

Golman gostujućeg tima Bernd Leno izjavio je da je bilo dosta varnica u svlačionici Arsenala nakon meča. Igrači su bili bijesni zbog toga što nisu osvojili tri boda i mnogi su vjerovali da će im Unai Emery održati lekciju zbog očajne igre u drugom dijelu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

No, Leno je izjavio da su svi bili iznenađeni kada je Emery ušao u svlačionici i smirivao igrače. On je pokazao da je veoma pozitivan i kad stvari nisu kako treba što je očito iznenadilo i igrače.

"Svi su bili ljuti i razočarani nakon utakmice. Trener je veoma pozitivan. Ušao je i rekao da ćemo analizirati šta se dešava. Svi su bili bijesni, ali to je normalno. Mislio sam da će i on da nam održi lekciju, ali je ustvari ušao i smirio strasti", rekao je Leno.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gaziiiiJAaaa
KRALJEVI ANALIZA, SMIRIVANJA TENZIJA, POKUSAJA ZAJEDNISTVA i svega onoga sto nisu POBJEDE I TRIFEJI..ali treba ih RAZUMJETI, oni su MLAD TIM i grade ga jos od Adamsa, Ljunberga, Bergkampa...
14 3
yossarian
@Mia Dijagazija Khalifa Neki se smiju, nekima je odvratno, a nekima je uzbudljivo gledati šta radiš muškarcima Khalifa, sve je dostupno. Nemoj lagati da si išta radila meni, haram je. Sellam
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi