Romelu Lukaku odbio da se potpiše na limenku piva iz vjerskih razloga

Nakon meča sa Slavijom

Romelu Lukaku odbio da se potpiše na limenku piva iz vjerskih razloga

A. Čaušević

Prelaskom u Inter  Romelu Lukaku je postao prva zvijezda Nerazzurra. 

Inter je sinoć odigrao samo 1:1 sa Slavijom, a kako Nerazzurri tako i Lukaku uopšte nije briljirao. Razlog slabije partije Belgijanca su u problemi s leđima koji ga muče veće nekoliko dana.

U mixed-zoni stadiona Giuseppe Meazza jedan do navijača je čekao Lukaku za autograf, ali nije dobio ono što je silno želio.

Kada je belgijski napadač vidio da se treba potpisati na limenku piva samo je rekao da ne dira alkohol i produžio dalje.

Inače, kada su u pitanju vjerska uvjerenja Lukaku je katolik, a uopšte ne konzumira alkohol.

Promo

Top Komentari

bk123
Nisam znao da katolicima zabranjeno dirati alkohol. Čak na svetoj euharistiji svećenik pije vino. Katolik sam a to dosad nisam znao. Vidiš da valja pratit ovaj portal
2 3
DobarDam
Katolicki ekstremist
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi