Nermin Haskić pogodio za pobjedu Radničkog
Haskić je bio strijelac jedinog gola

Treći gol u sezoni za 30-godišnjeg napadača

Nermin Haskić pogodio za pobjedu Radničkog

S. Pašalić

Radnički iz Niša je u 9. kolu Super Lige Srbije upisao gostujuću pobjedu protiv Inđije rezultatom 1:0.

Utakmica je bila dosta izjednačena, ali je na kraju presudio gol iz penala u 12. minuti koji je postigao Nermin Haskić, te je tako Radnički nakon dva vezana poraza, sada stigao i do pobjede.

Bio je ovo tek treći gol za Haskića koji je odigrao osam utakmica ove sezone. Prošle sezone je bivši igrač Budućnosti iz Banovića i Sarajeva igrao sjajno i na kraju u 41 utakmici postigao 28 golova.

Haskić je prošlog ljeta stigao u Radnički iz slovačkog Ruzomberoka, a pored Budućnosti i Sarajeva, u karijeri je još igrao i za Žilinu, Podbeskidzie, Košice i Voždovac.

Top Komentari

Prle
Ima 30god i igra u srbiji... dao je 3 gola u 8 tekmi u toj ligi. Pa po cemu je on to onda bolji od nekog strijelca iz nase lige ili iz mlade repke? Bezveze ga forsirate.
2 0
Mica
odmaga za repku
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi