Unai Emery kao da je sinoć gledao neku drugu utakmicu

Vjeruje da je njegov tim oštećen

Unai Emery kao da je sinoć gledao neku drugu utakmicu

E. Čaušević

Fudbaleri Arsenala sinoć su ponovo razočarali svoje navijače porazom u gostima od Sheffield Uniteda sa 1:0.

Topnici su bili veliki favoriti sinoć, ali su još jednom pružili veoma lošu partiju i zasluženo izgubili. Odlučujući trenutak utakmice desio se u 30. minuti kada je sada već tradicionalno kiksala odbrana Arsenala, a gol za 1:0 postigao je Mousset.

Arsenal je u nastavku utakmice imao incijativu i posjed lopte, ali su igrači ovog tima djelovali totalno bezidejno. I kada su uspjeli da dođu do gola protivnika nisu mogli ozbiljnije da zaprijete Hendersonu.

Velike kritike nakon poraza dobio je trener ovog tima Unai Emery koji je ponovo eksperimentisao s početnim sastavom. No, kako je to uobičajeno španski stručnjak je mislio da je njegov tim odigrao dobru utakmicu, te da nisu zaslužili poraz. Emery je poručio da sudija Mike Dean nije svirao čist penal za njegov tim.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"S VAR-om kojeg sad imamo faul nad Sokratisom se morao pogledati. Bio je to čist prekršaj i penal. Nismo zaslužili da izgubimo i mislim da možemo dosta poboljšati svoju igru iz svega ovoga", rekao je Emery nakon utakmice.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gaaazziiijjaaaaa
Oprostite raja, opet pisem svasta o svom omiljenom klubu. Zato sto sam DOSADAN, RETARDIRAN i BOLESTAN. Shvatite me, samo bih volio da nekada odgovorite na moje komentare, i RETARDI trebaju paznju. Sellam.
2 3
gaziiiiJAaaa
Plakat ce navijaci 56SENALA za WENGEROM..s njim su bar ponekad igrali LIGU SAMPIONA, a ovaj PANJ ih nece odvesti ni u LIGU EVROPE.. mada ja sam vise za EMERY-a, dopada mi se nacin njegovog ZADOVOLJSTVA U PORAZU..Stetno Emery, da do godine bude 67SENAL..
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi