Džanan Musa ne izlazi iz dvorane

Trenira i čeka šansu

Džanan Musa ne izlazi iz dvorane

M. Šljivak

Bh. košarkaš Džanan Musa ne dobija šansu za igru na početku nove NBA sezone.

Trener Brooklyn Netsa Kenny Atkinson ne daje Musi šansu za igru, ali činjenica da nema minutažu ne ostavlja previše posljedica na Musu.

Bh. košarkaš marljivo radi i trenira i doslovno ne izlazi iz dvorane. O tome jasno govori i podatak da iz dana u dan Musa sate provodi u njoj i pokušava ispraviti sve nedostatke.

Vidjet ćemo hoće li Atkinson njegov rad na kraju i prepoznati jer za veliki broj bh. navijača njegovo grijanje klupe postaje poprilično iritantno.

Musa je proteklu sezonu igrao u G ligi za Long Island Netse i pružao je fenomenalne partije, baš kao i u ovogodišnjoj predsezoni.

Top Komentari

Bosnian King1
Nizak, mrsav, neprecizan, nije skocan, nema film za asistencije. Spor za poziciju gdje igra. Kada je napravio bum sa kadetima, od taba niti se je udebljao niti porastao. Za njega je vrh prosjecna ekipa u euroligi. Pa kako on da cuva hardena, westbrooka, doncica,...
2 4
bugx
musa je limitiran, ali uvijek moze traziti trade gdje ce vise igrati....ako vec ne zeli u europu, sto je neizbjezno.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi