Sprema se iznenađujući transfer Ivana Rakitića
(Foto: EPA)

Seli u redove velikog rivala?

Sprema se iznenađujući transfer Ivana Rakitića

M. Šljivak

Ivan Rakitić vjerovatno igra svoju posljednju sezonu u dresu Barcelone.

Iskusni hrvatski veznjak nije u prvom planu kod trenera Ernesta Valverdea, pa se o njegovom odlasku s Nou Campa konstantno piše u španskim medijima.

Uglavnom se špekuliše o transferu u italijansku Seriju A, gdje ga žele gradski rivali Inter i Milan, ali katalonski list Sport danas donosi nove i veoma zanimljive informacije.

Oni tvrde da bi Rakitić mogao završiti u madridskom Atleticu. Jorgandžije ga žele angažovati i trener Diego Simeone smatra da bi se on uklopio u igru njegovog tima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Atletico je i ranije pokazivao interes za hrvatskog reprezentativca. Pokušali su ga dovesti još dok je igrao u Schalkeu i Sevilli, ali u tome nisu uspjeli.

Rakitić je u Barceloni od 2014. godine i za katalonskog velikana je nastupio 277 puta.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gaziiiiJAaaa
SVE LAZI SLJIVAKA I NJEMU SLICNIH: Rakitic je ove sezone PRESAO U: Chelsea, United, Juventus, Inter, Milan, Bayern, PSG i sada u Atletico Madrid...MAJKE mi vi u REDAKCIJI se takmicite ko ce vecu glupost OBJAVITI..
2 4
Pala
On ce u Romu Edin ga zvao a Amra mu ponudila besplatno p**ku svaku tekmu !!!
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi