Proslavljen deseti rođendan UG Bordo prijatelji 1946

Udruženje osnovano 2009. godine

Proslavljen deseti rođendan UG Bordo prijatelji 1946

A. Čaušević

Svoj deseti rođendan ili tačnije desetu godišnju proslavilo je Udruženje građana Bordo prijatelji 1946 kojeg čine isključivo navijači FK Sarajevo. 

U prostorijama jednog od sarajevskih restorana u društvu legendi FK Sarajevo i ostalih prijatelja članovi Udruženja su proslavili ovaj jubilej.

Prilikom druženja predstavljeno je sve ono što je dobro, a i loše učinjeno. Kako su istaknuli Bordo prijateljima posebnu satisfakciju predstavlja to što je FK Sarajevo danas stabilan klub.

Predsjednik udruženja Hajrudin Kapetanović se zahvalio svima koji su bili na strani Bordo prijatelja te su dali svoj doprinos ka stabilizaciji kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prisutni na proslavi 10. rođendana su se prisjetili svih sportskih uspjeha FK Sarajevo, a pojedincima su uručeni i prigodni pokloni.

"Jedan je cilj, jedan je put i samo je jedan dom", poručeno je iz Bordo prijatelja.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

SrcuDragaBojaPlava
Bordo kurcine.Zive samo za ito da Zelju sjebu preko saveza.(svakako su sve pitari tamo lopovi) jos im je 5 KOMADA pred ocima.
6 13
Taceoni
Jeli ovo onaj klub sto ga je UDBA osnovala a SDA njegovala???
9 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi