Ziyech: Ko je ovaj dečko? Nađite mi kontak!

Želi da mu daruje dres

Ziyech: Ko je ovaj dečko? Nađite mi kontak!

E. Škorić

Hakim Ziyech je brzo reagovao nakon priče o dječaku kojem nije stigao dati dres.

Sve se odvijalo na nedavnoj utakmici Lige prvaka u Lilleu, gdje je Ajax ostvario novu pobjedu. Jedanaestogodišnji dječak Yassine Hussairy probio se pored zaštitara kako bi došao do Ziyecha, koji mu je obećao nakon utakmice uručiti dres.

Međutim, umjesto dječaku, dres je otišao u ruke starijem muškarcu - prevarantu koji se predstavio kao dječakov otac. Pretpostavlja se da je načuo čitavu situaciju i onda odlučio da je iskoristi. Dres je prodao na internetu za skoro 700 eura.

"Nisam mogao doći do dresa jer sam bio u žurbi. Majka me čekala i zbog gužve u saobraćaju nisam mogao brže. Neko je rekao da je moj otac i dobio je dres od Ziyech", ispričao je mladi dječak.

Očekivalo se da bi Ziyech mogao putem sredstava za informisanje saznati za cijelu priču i vrlo brzo se to desilo. Sada Ziyech traži na Instagramu da mu pošalju ko je dječak ili kontakt od njegovih roditelja kako bi mu donio dres.

"Pokušavam da stupim u kontakt s roditeljima i dječakom koji mi je pritrčao tokom utakmice u Lilleu. Molim vas, proslijedite im ovo, jer sam osobi koja je tvrdila da mu je otac dao svoj dres. Očito nije otac i nije mu ga dao. Pošaljite mi u poruci njihove račune Instagrama ili Facebooka. Ljudi koji me pokušaju prevariti kao čovjek iznad biti će blokirani", napisao je Marokanac.

Čini se da će cijela priča na kraju ipak imati sretan kraj.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Promo

Top Komentari

eye of the tiger
Cuj hoce dres da mu da pa o tome pisete hahahaha
0 4
Pacanga
Ne znam zasto nekom sad smeta i clanak kao ovaj? Pa lijepa prica, jedan covjek koji se trudi da ispuni san jednom djecaku koji zivi u svijetu prevaranata kao sto je ova varalica koja se je predstavila kao otac djecaka. U svakom slucaju gesta za pohvalu.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi