Benzema napao saigrača: "Digni glavu, ne igraj sam"

Ljut na Brazilca

Benzema napao saigrača: "Digni glavu, ne igraj sam"

E. Škorić

Karim Benzema gubi strpljenje kada je u pitanju njegov mlađi saigrač Vinicius Junior.

Francuz nije zadovoljan činjenicom da se mladi Brazilac ponaša kao da je osvojio nekoliko Zlatnih lopti, pritom ne poštujući hijerarhiju tima i uglavnom je baziran na idividualni učinak.

Benzema smatra da bi svi igrači trebali da budu u služi Real Madrida i da rezultati kraljevskog kluba moraju da budu prioritet za svakog igrača.

Kamere su Francuza tokom meča Real - Espanyol uhvatile kako u nekoliko navrata oštro kritikuje Brazilca.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Dignu glavu, ne igraj sam", navodno je poručio Benzema Viniciusu, koji želi brže-bolje da postane jedan od nositelja Reala, mada je očigledno da će trebati još vremena da stekne reputaciju velikih igrača.

Zbog svega što je napravio u dresu Reala, Benzema ima kredibilitet i veliku reputaciju te poštovanje navijača.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Manijak87
Benzema je za Viniciusa Ronaldo!
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti