Mušija o interesovanju za Fanima: I ja bih da vozim Ferrari...

Najbolji pojedinac Mladosti u polusezoni iza nas

Mušija o interesovanju za Fanima: I ja bih da vozim Ferrari...

S. Mlaćo

Iako su većim dijelom polusezone bili u veoma teškoj situaciji, u FK Mladost nešto mirnije se otišli na zimsku pauzu.

Dobojlije su pobjegle iz opasne sezone i trenutno na svom kontu imaju 17 osvojenih bodova.

Svjesni su ipak da su im pojačanja potrebna, a sigurno će biti i odlazaka.

Polusezonu je svakako obilježio Englez Fanimo koji je u 15 utakmica upisao četiri pogotka i pet asistencija, te je pred čelnicima Mladosti težak posao da ga zadrže. Prednost im je svakako što Fanimo ima važeći ugovor do ljeta 2021. godine.

Nije tajna da i klubova iz vrha Premijer lige već ove zime žele Fanima, no prvi čovjek Mladosti Mensur Mušija smatra da to u ovom trenutku nije moguće.

"Bilo je poziva, upita, interesovanja od vodećih klubova, ali ja odgovorno tvrdim da nijedan klub u BiH ne može platiti obeštećenje. Svima nam je jasno kakvo je stanje u našim klubovima, nije tu potrebno nešto dodatno objašnjavati. Fanimo je ponajbolji igrač Premijer lige, mi imamo interesovanja iz inostranstva, pa vidjet ćemo", kazao je Mušija za SportSport.ba, te u svom stilu dodao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Gledajte, i ja bih da vozim Ferrari...".

Fanimo je u Mladost stigao u januaru ove godine iz slovenske Drave, a prethodno je nastupao za engleske niželigaše, ali i bio član West Hama.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

KlaCkaLica11
Tako je Musija prosla su vremena kad su klubovi iz vrha tabele otimali igrace besplatno bujrum lovu na sunce i Fanimo je vas
14 3
amadeus21
Fascinantno je kako je naš narod uvijek spreman na psovke izmedju sebe kad su u pitanju neslaganja po pitanju fudbala... Odnosno "nefudbala" jer je naša liga upravo to...daj samo što više psovki, vrijeđanja.. Najvažnije je bit seljačina..
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti