Održan sastanak čelnika Sarajeva, objavljen krajnji rok za imenovanje novog trenera

Održan sastanak čelnika Sarajeva, objavljen krajnji rok za imenovanje novog trenera

E. Škorić

U ponedjeljak, 16. decembra 2019. godine održan je sastanak rukovodstva FK Sarajevo na kojem je razgovarano i analizirano stanje i rad administracije kluba, te definisane slabe tačke na kojima se treba raditi u narednom periodu.

Rukovodstvo je analiziralo i stanje nakon smjene bivšeg šefa stručnog štaba, koja je klubu donijela ogroman javni pritisak.

Naglašeno je da se vrednuje mišljenje navijača i simpatizera kluba uz zaključak da u ovom trenutku bilo kakve drastične promjene u menadžmentu kluba ne bi donijele dobre rezultate, jer klub se nalazi pred zadacima kao što su proces licenciranja, prelazni rok, izbor novog šefa stručnog štaba i pripreme za nastavak sezone 2019/20.

Naglašeno da je rok za imenovanje novog šefa stručnog štaba 31.12.2019.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednom periodu rukovodstvo će nastaviti sa aktivnostima na polju unapređenja poslovanja kluba, a nakon završetka sezone, ponovo će se analizirati rad kluba kako bi se ustanovio konkretan pomak u proteklom periodu.

U toku narednog mjeseca biće održana i Skupština FK Sarajevo o kojoj će javnost biti dogledno informisana.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AjdinVL
Hoćemo Prosinečkog! :'D
0 8
Fcs
Risto Vidaković je novi trener, ali vas neće spasiti ni Poketinjo.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi