Pred Liverpoolom je težak ispid: Odlučujući trenutak za nas

Redsi gostuju na King Poweru

Pred Liverpoolom je težak ispid: Odlučujući trenutak za nas

Boxing Day donosi težak ispit za Redse koji su u pohodu na titulu prvaka Engleske i koji i dalje djeluju nezaustavljivo.

Ipak, sutra Liverpool gostuje King Poweru gdje ga čekaju ove sezone sjajni Leicester (prvi pratioc na tabeli) i raspucani Jamie Vardy.

Utakmica je to koja bi u slučaju pobjede Leicestera možda mogla dosta toga zakomplikovati Redsima, a toga je svjestan i sjajni golman Liverpoola Alisson.

"Važan trenutak za nas, odlučujući. Moramo ostati fokusirani, ne smijemo previše razmišljati... Ukoliko želite osvojiti titulu u Premier ligi u svakom meču morate ići na pobjedu, tako će biti i protiv Leicestera. Oni imaju odličnu ekipu, ali znamo šta trebano raditi", izjavio je Alisson pred sutrašnju utakmicu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Utakica Leicester - Liverpool (19. kolo PL) je na rasporedu sutra u 21:00h.

Podsjetimo, Leicester je za vikend poražen od strane Manchester Cityja, dok je Liverpool osvojio Svjetsko klupsko prvenstvo. Naravno, biće zanimljivo vidjeti da li su žestok ritam i zgusnut raspored ostavili traga na Redsima.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Sanska_Prangija
ispid çe biti jako težak ?
1 0
BobPaisley
...0:4 tamburanje sutra.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi