Radovi na Grbavici teku planiranim tokom

Postavlja se krov na istočnoj tribini

Radovi na Grbavici teku planiranim tokom

E. Čaušević, foto: T. Hebib

Radovi na istočnoj tribini stadiona Grbavici nastavili su se i u 2020. godini onako kako je planirano.

Na kraju prvog dijela sezone Premijer lige počeli su radovi na postavljanju krova na istočnoj tribini, a u klubu se nadaju da će sve biti završeno do početka proljetnog dijela sezone.

Naš fotoreporter je jutros posjetio stadion Grbavica i zabilježio nekoliko fotografija. Radovi na istočnoj tribini idu onako kako je planirano, a postavljanje krova izvodi se u fazama tako što će se postavljati dio po dio sekcija od sjeverne prema južnoj tribini.

Trenutno se radi na prebacivanju krovne konstrukcije na istočnu tribinu, a uskoro bi sve trebalo poprimiti pravi izgled. U našoj fotogaleriji pogledajte kako to trenutno izgleda.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ForzaLikCE
Bit ce vam lijepa šugavica. Hahahah!
6 23
United_HZ
Mislim da je ovo važan projekat ako želimo napredovati u našem fudbalu, realno više bi volio gledati repku na ovom stadionu
23 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi