Igrač Barce tvrdio da bi prešao u Real, pa se sada kaje

Nepromišljena izjava

Igrač Barce tvrdio da bi prešao u Real, pa se sada kaje

E. Škorić

Carles Alena je govorio da bi volio da potpiše za Real Madrid, ali je ubrzo obrisao Twitter.

Mladi nogometaš Barcelone ujedno je i veliki navijač katalonskog kluba, ali kako nije dobijao često šansu u prvom timu, odlučio je da ode na posudbu u Betis.

U jednom od razgovora po dolasku u Betis je otkrio da ne bi odbio transfer u Real Madrid.

"Ne bih odbio mogućnost da igram za Real Madrid. Život fudbalera je pun preokreta. Doživotni sam navijač Barcelone, ali sam naučen da nikad ne kažem nikad", rekao je Alena.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naravno, tu izjavu navijači Barcelone okarakterisali su kao izdaju, pa su ga "napali" putem društvenih mreža, a nakon svega je mladić odlučio da obriše svoj Twitter nalog.

Alena je shvatio da navijači u Barceloni ne praštaju prelazak u Real Madrid, ali sada je već kasno, izjave su otišle u eter i njegove riječi stvorile su mu neočekivane probleme.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

IMPERATOR
Niko ga nije vukao za jezik da ovakve nebuloze valja.
2 1
edinho
Hahahahaha...pa ko nebi igrao u KRALJEVSKOM klubu
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi