Inter povećao ponudu za Artura Vidala

Hoće li ga Barca pustiti?

Inter povećao ponudu za Artura Vidala

E. Škorić

Inter ne odustaje od Čileanca, spremio je još bolju ponudu.

Prema izvještajima iz Španije, Inter neće popustiti u želji da dovede Vidala i za iskusnog veznjaka je spremio novu ponudu.

Naime, Inter sada Barci nudi tri miliona eura za posudbu, s tim da je spreman da otkupi Vidalov ugovor na kraju sezone za 15 miliona eura.

Ovo se čini kao dobra ponuda, no Barcelona je odlučila da ga proda isključivo za 20 i više miliona, pa se još čeka na odgovor Katalonaca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Neki mediji u Španiji tvrde da bi dosta toga moglo ovisiti o tome hoće li Ernesto Valverde ostati trener B arcelone, ali sve su prilike da će čileanski nogometaš napustiti trenutni klub.

Vidal je ranije i tužio Barcelonu, a pošto ne igra koliko bi želio, sam ima volju doći u sastav Intera koji se ove sezone bori za Scudetto.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pacanga
Inter odustao od Vidala - Causevic Inter povecao ponudu za Vidala - Skoric Suradjujete li vi momci, razgovarate li o tome sta je ko napisao? Pratite li vi ovaj portal za koji radite? Svako lupa svoje, bitno je da se klika, sreca pa je Ibra ovaj put na brzinu potpisao.
1 0
luks-02
Pametnije bi bilo,da prodaju ili daju đabice Rakitiča.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi