Kako je Lacazette zavodio striptizetu: "Hoćemo li na šišu..."

Englezi uveliko pišu o skandalu

Kako je Lacazette zavodio striptizetu: "Hoćemo li na šišu..."

S. Grebović

Napadač Arsenala, Alexandre Lacazette, je već duži vremenski period varao svoju djevojku sa radnicom jednog londonskog noćnog kluba.

Kako mediji na Otoku pišu, Francuz je bio u ljubavnoj aferi sa izvjesnom Fundom Gedikom, koju je redovno izvodio na luksuzna mjesta, te je upoznao sa nekim svojim saigračima.

Napadač Topnika joj je redovito slao i SMS poruke i to dok je bio na odmoru na Sardiniji sa svojom djevojkom Manonom Mogarevoom, a 23-godišnja Britanka je ostala utučena nakon što je saznala da Lacazette nije samac, piše The Sun.

"Alex me je stalno uhodio i provjeravao. Obećavao mi je 'med i mlijeko', ali mi je prešutio da već pet godina ima djevojku. To je bilo veliko razočarenje za mene. Bila sam naivna, jer sam vjerovala da imamo budućnost", izjavila je Funda.

On i Funda upoznali su se krajem 2018. godine, godinu dana nakon njegovog što je u transferu vrijednom 52 miliona funti stigao Lyona.

Navodno je Fundain prijatelj rekao je da je, nakon što joj je Lacazette to priznao nastavila da ga viđa, nadajući se da će ostaviti svoju djevojku i okrenuti se njoj.

"Živjeli smo na visokoj nozi mogu slobodno reći. Po mene je dolazio svojim Ferrarijem, a izlazili smo na mjesta na kojima se konzumira nargila i azotni oksid, međutim od nas ništa više nije ostalo", priča razočarana Funda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti