Mirsad Bektić u spektakularnoj formi čeka novi UFC nastup

Bh. borac na main cardu

Mirsad Bektić u spektakularnoj formi čeka novi UFC nastup

M. Šljivak

Mirsad Bektić (13-2) u subotu će imati još jedan UFC nastup.

Najbolji MMA borac iz Bosne i Hercegovine borit će se na UFC 247 eventu u Texasu, a protivnik mu je opasni Dan Ige (12-2).

Nakon poraza od Josha Emmetta iz jula prošle godine, Bektić je odlučio još žešće trenirati, kako bi ponovo zaprijetio samom vrhu perolake kategorije.

View this post on Instagram

👉🏻Health Question I often get asked: What kind of food should I eat? 💭⁣ ⁣ ✌️Forget the latest news on some new magical food or fad diet. Yes, these 'superfoods' are healthy but only as part of an overall whole food enriched diet. ⁣ ⁣ 👎🏻 Don't let 'the newest food' alarm or confuse you. It should be liberating. You don't have to track the latest food craze or cut out food groups from your diet. The goal should be to eat nutritional foods in sensible portions. ⚖️ ⁣ ⁣ 🚶 A bit of consistency goes a long way. Start today, and continue tomorrow. ⁣ ⁣ 💆🏻‍♂️ Subscribe in our link in bio above to get a few nutrition tips!⁣ ⁣ ⁣ ⁣

A post shared by Mirsad Bektić UFC (@mirsadbektic) on

Borba protiv Igea će mu mnogo značiti. U slučaju pobjede ponovo mu se otvaraju vrata vrha kategorije i sigurno da bi u nekim od narednih mečeva imao šansu da se bori s nekim iz vrha.

Mirsad je potpuno spreman za meč. Njegov izgled nekoliko dana pred borbu je zaista spektakularan i nema dileme da ćemo ga gledati u dobrom izdanju.

Bektić je u 'main cardu' večeri, a glavna borba je duel za prvaka poluteške kategorije između legendarnog Jona Jonesa i Dominica Reyesa.

View this post on Instagram

🤷🏻‍♂️ Fighting’s not the only thing I do in the cage...

A post shared by Mirsad Bektić UFC (@mirsadbektic) on

Top Komentari

Plavi_Strumf
idemo lave sretnooo
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi