Mladi reprezentativac BiH napustio Stoke City i našao novi klub
Foto: ŠFK Sered

Sa 19 godina bit će prvi golman

Mladi reprezentativac BiH napustio Stoke City i našao novi klub · Zvanično

Slovački prvoligaš Sered nova je stanica u karijeri mladog bh. golmana Adnana Kanurića.

U proteklom periodu Kanurić je nastupao u Engleskoj za mlađe kategorije Stoke Cityja, ali u međuvremenu odlučio je napustiti ovaj klub i karijeru nastaviti u redovima Sereda. 

Sa Seredom je Kanurić potpisao ugovor do 2022. godine i kao 19-godišnjak bit će 'jedinica' nakon odlaska Dejana Ilieva u Jagielloniju, a od njegove sljedeće prodaje Stoke City će, kako je dogovoreno prilikom pregovora, imati određeni postotak.

"Sretan sam zbog dolaska u Sered. Radi se o organizovanom klubu, o prvoligašu, a na meni je sada da se predstavim u što boljem svjetlu i opravdam povjerenje", kazao nam je Kanurić čiji je transfer realizovala agencija Capital Sport Management. 

Potražite više informacija na temu Fortuna liga:

Kanurić je u Stoke Cityju bio od ljeta 2018. godine, a partije koje je pružao na golu ovog tima bile su mu donijele i mjesto u mladoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine.

Promo

Top Komentari

bosq23
Dobar video je agencija napravila o njegovim odbranama: youtube/watch?v=xAbVerQ96iM
1 0
Momak
Raskinuo ugovor sa Stokeom a stoke dobija postotak iduceg transfera? Gdje tu logika u članku?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi