Robertsonu zasmetalo ponašanje Atleticovih fudbalera
EPA

Nakon poraza u Madridu

Robertsonu zasmetalo ponašanje Atleticovih fudbalera

Ekipa Liverpoola poražena je sinoć u prvom meču osmine finala Lige prvaka.

Redsi su se nakon osam mjeseci vratili na mjesto na kojem su osvojili Ligu prvaka, ali ovaj put na Wanda Metropolitanu stadionu su poraženi od domaćeg Atletica s minimalnih 1:0.

Među fudbalerima Liverpoola nakon poraza je vladala ogorčenost, ponajviše zbog načina na koji su domaći oduzimali vrijeme, a posebno ljut je bio Andy Robertson.

"Slavili su kao da su se već plasirali dalje nakon samo jedne utakmice", izjavio je Robertson za BT Sport, pa nastavio:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Polako... Imamo nekoliko sedmica do revanša, pripremit ćemo se najbolje što možemo, a tu će biti i naši navijači. Na Atleticu je da se pojavi. Mogu da počnu da padaju po terenu i tako nam se podvuku pod kožu kao što su radili i u ovom meču. Imamo 90 minuta da vratimo stvari gdje im je mjesto, uvjeren sam da ćemo biti bolji nego u Madridu."

Revanš se igra 11. marta na Anfieldu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Samo_Realan
Ko te sta pita normalno da će slaviti
3 1
DamirT
Normalno da ce slaviti sto su pobijedili.Nidje veze,sta su trebali plakati?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi