Crnogorac nakon pobjede: Napokon!

Trener FK Sloboda

Crnogorac nakon pobjede: Napokon!

M. Šljivak

Sloboda je s 2:1 pobijedila Čelik na Tušnju i došla je do velika tri boda u borbi za opstanak.

Tuzlaci su odigrali jako dobar meč i na kraju su ipak zasluženo pobijedili, iako su pali u igri u posljednjih 20-ak minuta.

Trener Slobode Gradimir Crnogorac zadovoljan je pobjedom i igrom svog tima.

"Izuzetna borba na teškom terenu. Napokon smo osvojili tri boda", rekao je Crnogorac za Moja TV i nastavio je:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Oni su dali zadnji atom snage, ali naši igrači su bili bolji danas. Ova ekipa ima određeni kvalitet i mislim da ćemo se dizati iz utakmice u utakmicu", istakao je Crnogorac.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mustafa
Bravo Care ! Napokon smo uboli tri boda ! Prvi si put dobro postavio ekipu od početka utakmice. Pametno je što su od početka igrali i Amer i Sait i Samir . Tako si trebao početi i u Mostaru ! Tako trebaš igrati i sve naredne utakmice i naravno ubaciti i Smajića i Predragovića. Borbenost i kondiciona pripremlenost ekipe su odlični, samo je realizacija slaba. trebate uigravati završne akcije za postizanje golova.
3 0
Mustafa
U Siprexu u sušari
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi