"Idiot si ako glasaš za LeBrona umjesto Giannisa"
Foto - EPA

Charles Barkley tvrdi

"Idiot si ako glasaš za LeBrona umjesto Giannisa"

M. Šljivak

Legendarni Charles Barkley smatra da bi košarkaš Milwaukee Bucksa  Giannis Antetokounmpo trebao dobiti nagradu za najkorisnijeg igrača sezone (MVP).

Gotovo je izvjesno da će Giannis uz LeBrona Jamesa biti kandidat za MVP-ja regularnog dijela sezone, a za Barkleyja dileme nema - Giannis je najbolji.

"Idiot je onaj koji glasa za LeBrona umjesto Giannisa. Zamisli da LeBron ima omjer 53-9 sa Krisom Middletonom kao drugim najboljim igračem. Mediji su glupi", rekao je Sir Charles.

Giannis je ove sezone zaista čudesan. Ubacuje 29.6 poena, ima 13.8 skokova i 5.8 asistencija po meču, ali i fantastičnih 54 posto šuta iz igre.

James je s druge strane na prosjeku od 25.6 poena, 10.7 asistencija i 7.8 skokova po utakmici.

Top Komentari

zmijugaloma20
Apsolutno tacno. Neka digne ruku ko zna ijednog igraca Bucksa. Le Bron prosle sezone sa slicnim timom nije ni play off izborio
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi