Niko nije "potonuo" kao James Rodriguez

Veliki pad Kolumbijca

Niko nije "potonuo" kao James Rodriguez

A. Čaušević

Svi fudbaleri tokom karijere imaju uspone i padove, a James Rodriguez trenutno tone sve dublje i dublje te je sigurno da Kolumbijac jedva čeka kraj sezone.

Rodriguez je već mjesec bez minute proveden na terenu, u 2020. godini je upisao svega četiri utakmice. Tri u Kupu Kralja te jednu u španskom Superkupu.

Iskusni kolumbijski fudbaler prvenstvenu ili utakmicu Lige prvaka nije odigrao od oktobra, a na posljednje mečeve Zinedine Zidane ga ne poziva ni na klupu.

Rodriguez je ove sezone upisao svega sedam nastupa, a samo dva puta je odigrao kompletan meč. Manje nastupa imaju samo Mariano, Brahim i Nacho.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kolumbijskom reprezentativcu je ovo najlošiji start kalendarske godine otkako je stigao u Evropu još od 2013. godine. Tada je kao član Porta odigrao svega pet mečeva u prva dva mjeseca i to zbog povrede.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Konj konjski
Ja svaki dan molim Boga da potonem kao james rodriguez.
12 0
kenan225
Otisai iz bajerna gdje su ga gledali ko boga da bi ovdje sjedio na klupi... Tako mu i treba
0 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi