Fudbaleri Intera također u izolaciji zbog 'slučaja Rugani'

Nerazzurri nedavno igrali protiv Stare dame

Fudbaleri Intera također u izolaciji zbog 'slučaja Rugani'

Opšti haos nastao je širom sportskog svijeta zbog koronavirusa, a od klubova do sada su najviše pogođeni Juventus i Inter. 

Kod Stare dame ustanovljeno je da je jedan fudbaler zaražen ovim virusom. Radi se o defanzivcu Danieleu Ruganiju, a Juventus je ovu vijest potvrdio sinoć.

Svi fudbaleri Stare dame od tog trenutka su u izolaciji, a isto je i sa fudbaklerima Intera. Nerazzurri su jutros potvrdili kako su prekinute sve fudbalske aktivnosti i kako su fudbaleri poslani u izolaciju gdje će između osalog biti i testirani obzirom da je ovaj klub u nejdelju navečer igrao protiv Juventusa.

Rugani na tom susretu nije igrao, ali je bio na klupi i došao je sigurno u blizak kontakt sa protivničkim igračima, barem u tunelu.

"Obzirom da je Juventus objavio kako je Daniele Rugani pozitivan na koronavirus, Inter saopštava da su sve fudbalske aktivnosti prekinute do daljnjeg", saopštava se između ostalog iz tabora Nerazzurra.

Inače, nakon što mu je otkriven koronavirus oglasio se i sam Rugani.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Da, imam koronavirus, ali ne brinite, dobro sam. Pozivam vas da poštujete pravila, jer virus ne pravi razliku. Uradite to za sebe, za vaše voljene i za sve oko nas", napisao je ovaj fudbaler.

Podsjetimo, Seria A je svakako prekinuta do 3. aprila, a nakon 'slučaja Rugani' jasno je kako Stara dama neće moći igrati ni Ligu šampiona. Također, od ranije se zna da su otkazani mečevi u Evropa ligi Sevilla - Roma i Getafe - Inter.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

doa297
Ja ludila **** majku haha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi