Najbolji golovi premijerligaškog proljeća - do prekida

Majstorije sa terena Premijer lige BiH

Najbolji golovi premijerligaškog proljeća - do prekida

Strah od širenja koronavirusa nije zaobišao ni BiH. Na kraju su i domaće fudbalske vlasti odlučile prekinuti sva takmičenja na dvije sedmice, za sada.

Nakon dva i po mjeseca zimske pauze, ljubitelji domaćeg fudbala su konačno dočekali povratak Premijer lige BiH. Međutim, nije se dugo Selectova lopta kotrljala premijerligaškim terenima.

Odigrana su tek tri kola prije nego što je koronavirus uradio svoje i takmičenje prekinuto.

Međutim, i za tri kola proljetnog dijela sezone, moglo se dosta toga vidjeti u Premijer ligi BiH, pa i nekoliko zaista sjajnih golova - na koje sada vrijedi podsjetiti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Svakako valja izdvojiti da je bilo još sjajnih golova, ali mi smo ovdje izdvojili sljedećih pet - Kliknite na KRENI da pogledate golove.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GAAZZIIJAAA_br1.
Predlazem rubriku: NAJ NEDOSUĐENI PENAL...sportski pozdrav..
10 5
Hari
Kako ste vi neozbiljan portal, kao da je digitronom snimano.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi