Završila se sezona ili ne Klopp je već otpisao šestoricu

Višak u Liverpoolu

Završila se sezona ili ne Klopp je već otpisao šestoricu

A. Čaušević

Čekajući nove informacije o nastavaku fudbalske sezone klubovi već rade na igračkoj križaljki za sljedeću takmičarsku godinu. 

Sky Sport UK izvještava kako je Juergen Klopp otpisao već šestoricu fudbalera te da za njih naredne sezone nema mjesta u svlačionici Anfield Roada.

Njemački stručnjak na klupi Redsa je prekržio Dejana Lovrena, Divocka Origija, Xherdana Shaqirija, Nabyja Keitu, Lorisa Kairussa i Nathaniela Clynea.

Radi se o igračima koji uglavnom dobijaju šansu s klupe, najveće iznenađenje svakako Naby Keita. Ovaj 25-godišnjak je prije dvije godine plaćen 60 miliona eura, ali očigledno ne igra kako se od njega očekivalo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Clyne je odavno otpisan, baš kao i Kairus koji je na posudbi u Bešiktašu. Lovren, Origi i Shaqiri igraju s vremena na vrijeme, ali Klopp očigledno smatra da na tim pozicijama treba kvalitetnije rezerve.

Od ranije je poznato da će Anifeld Road kao slobodan igrač napustiti i Adam Lallana.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amadeus21
Dobro se sjetio da ojača klupu.. 13 igrača ne može iznijet sezonu ako želi napadati sve trofeje...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi