Miralem Pjanić seli u Premiership?
Foto - EPA

Za 60 miliona eura

Miralem Pjanić seli u Premiership?

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić (29) karijeru bi mogao nastaviti u engleskoj Premier ligi.

Italijanski mediji objavili su prije nekoliko dana kako je Juventus spreman u ljetnom prelaznom roku da proda bh. veznjaka, a interes za njegovim uslugama je veliki.

Ponovo se Pjanić povezuje sa prelaskom u redove PSG-a, koji ga je želio i prije dvije sezone, a Calciomercati tvrdi da je bi reprezentativac BiH ipak mogao u Englesku.

Navodno, interes za njega pokazuje londonski Chelsea. Plavci traže pojačanja za narednu sezonu i za Pjanića su spremni da izdvoje 60 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vidjet ćemo hoće li Pjanić zaista na kraju karijeru nastaviti u engleskoj Premier ligi, a interesantno je svakako da se prije nekoliko godina povezivao i sa prelaskom u Manchester United, no od toga nije bilo ništa.

Miralem Pjanić je član Juventusa od 2016. godine, a u redovima torinskog tima je odigrao 167 utakmica i postigao je 22 gola.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Ibro
Ma u Liverpool bi bilo bolje. Oni uopste nemaju igraca koji organizuje napade sve nekako na silu igraju
6 2
tbra
Pravi klub za njega
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi