Dinamo ima nasljednika Bjelice?

Veoma je burno u Maksimiru

Dinamo ima nasljednika Bjelice?

S. Mlaćo

Pomoćnici Nenada Bjelice razriješeni su dužnosti u zagrebačkom Dinamu.

Bez angažmana su ostali Rene Poms, Nino Bule, Silvije Čavlina, Martin Mayer, Karlo Reinholz i Jasmin Osmanović. Kao vjerovatni razlog otkaza hvatski mediju spominju njihova odluka da ne pristanu na smanjenje plata.

U Dinamu su na smanjenje pristali svi koji zarađuju do 1000 eura te igrači i treneri u B timu, dok je od prvotimataca zatraženo da se odreknu trećine primanja u periodu do 30. septembra što su oni odbili.

Niko ne zna šta će biti sa Bjelicom. Hrvatski mediji špekuliše da je on već bivši i da je pitanje sata kada će to biti povrđeno.

Kao njegov nasljednik spominje se Igor Jovićević.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Jovićević vodi Dinamo B, a kao nogometaš bio je jedna od najvećih dana kluba iz Zagreba.

Vodio je i NK Celje, te Karpaty.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Saad
Nepismeni ste,Jovicevic vodi juniore Dinama!!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi