Najdraže izložio riziku: Ronaldo ponovo uspio izazvati gnjev portugalske javnosti

Fotografima ništa ne može promaći

Najdraže izložio riziku: Ronaldo ponovo uspio izazvati gnjev portugalske javnosti

A. Čaušević

Cristiano Ronaldo je tokom minule sedmice uplatio nekoliko miliona portugalskim bolnicima u borbi protiv pandemije koronavirusa.

Ipak, bez obzira na humane gestove jučerašnjim potezom Ronaldo je uspio izazvati gnjev tamošnje javnosti. Fotografi su zabilježili trenutak kako sa Georginom Rodriguez i još četvero djece šeta ulicama Funchala.

Portugalska vlast je svima preporučila da ostanu u svojim domovima te dobrovoljno budu u izolaciji. Kafići i restorani su zatvoreni, te je obavezno držati rastojanje od minimalno jednog metra.

Međutim, bez obzira na sve to jučer je Ronaldo zajedno sa porodicom šetao djecu u kolicima i tako izazvao dosta bure jer je tako porodicu izložio riziku. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zvijezda Juventusa se u rodnom gradu nalazi skoro tri sedmice, tačnije nakon što mu je majka Dolores Aveiro imala moždani udar. Ona je u međuvremenu izašla iz bolnice. Kako sada stvari stoje iskusni fudbaler će još neko vrijeme ostati u svojoj zemlji jer se u Italiji situacija ne smiruje.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Auu pazite ljudi ja sam čuo da Korona ulazi kroz prozore nemoj te otvarati prozore isto
2 0
Chepich
Jao jao katastrofa
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti