David Villa izabrao svoj tim iz snova, ali svi pričaju samo o golmanu kojeg je stavio u sastav

Neočekivan potez sjajnog napadača

David Villa izabrao svoj tim iz snova, ali svi pričaju samo o golmanu kojeg je stavio u sastav

E. Čaušević

Mnogi poznati bivši i sadašnji fudbaleri su učestvovali u projektu španske Marce i birali svoje ekipe iz snova.

Svoje sastave iz snova birali su Kylian Mbappe, Ronaldo, Jose Mourinho, Eric Cantona i mnogi drugi, a sada je na red došao legendarni španski napadač David Villa.

Bivši igrač Barcelone nedavno je odlučio završiti svoju karijeru u kojoj je osvojio sve što je mogao što u klupskom tako i u reprezentativnom dresu.

Villa je birao tim iz snova s igračima s kojima je igrao u svojoj karijeri i uspio je iznenaditi javnost. Najviše polemike pokrenuo je odabir na golmanskoj poziciji na kojoj je mjesto dobio Pepe Reina iako su u izboru, između ostalih, bili Iker Casillas i Victor Valdes.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Također, mnogi su iznenađeni i odbrambenom linijom i poziciji desnog beka gdje nije Dani Alves već Juanfran s kojim je igrao u Atletico Madridu.

Tim iz snova Davida Ville: Reina, Juanfran, Godin, Puyol, Jordi Alba, Busquets, Koke, Iniesta, Xavi, David Silva, Messi.

Top Komentari

Saimai1316
Treba njemu neko reci da se fudbal igra i van granica Spanije,i to kakav fudbal
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi