Ramos elegantno odgovorio na ismijavanje Ajaxa
Foto: EPA

Fudbaler Reala uzvratio udarac

Ramos elegantno odgovorio na ismijavanje Ajaxa

Defanzivac Real Madrida Sergio Ramos imao je savršen odgovor na ismijavanje od strane Ajaxa.

Pod hashtagom #RetroChampionsDay, Ajax je Twitteru objavio nekoliko fotografija historijske pobjede na Bernabeu, gdje su nakon zaostatka iz prve utakmice odigrali briljantnu partiju i sa 4:1 eliminisali Kraljeve.

U prvoj meču Ramos je namjerno napravio žuti karton kako bi se 'očistio' pred četvrtfinale, ali s obzirom da njegov tim na kraju nije prošao dalje, postao je predmet ismijavanja na društvenim mrežama.

Kamera je Ramosa te večeri uhvatila kako u loži s podignutom desnicom prosvjeduje zbog jedne sudijske odluke, a to je Ajax u međuvremenu iskoristio i na svoj profil objavio fotografiju kako Dušan Tadić, junak madridskog trijumfa, identičnom gestom slavi jedan od golova protiv Reala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nije to promaklo Ramosu i nakon samo sat i pol vremena je odgovorio. Objavio je 'tweet' sa četiri fotografije, nastale na četiri različita finala Lige prvaka, a na svakoj je držao pobjednički pehar.

Top Komentari

user1583752673
Od tih 4 najmanje 2 su im poklonjene od sudija, nisam navijac Barce
0 4
m1987
Tako i treba kad se prave pametni... Čovjek koji je osvojio sve u svojoj karijeri i s druge strane Ajax koji nije prosao u 1/8finala od kad je papa izabran. Pozz
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi