Kalou u suzama došao u svlačionicu Herthe nakon gluposti zbog koje je završio epizodu u klubu

Klub ga suspendovao i odbio produžiti ugovor

Kalou u suzama došao u svlačionicu Herthe nakon gluposti zbog koje je završio epizodu u klubu

E. Čaušević

Fudbaler berlinske Herthe, Salomon Kalou, našao se na velikom udaru nakon što je objavio video iz svlačionice svog tima.

Kalou je na Facebooku uživo prenosio dolazak u svlačionici berlinskog kluba, a time je pokazao da niko u timu ne poštuje pravila oko koronavirusa. Niko od njih nije nosio zaštitnu masku ili rukavice, te su se rukovali i grlili što je izazvalo gnjev njemačke javnosti.

Hertha je odmah nakon toga reagovala i uputila izvinjenje svima, a pored toga su i suspendovali Kaloua. Oni su objasnili da su igrači podijeljeni u grupe i da svi imaju različite prostorije za kretanje i presvlačenje.

Međutim, Kalou je pokazao da se to baš ne poštuje zbog čega je suspendovan. On vjerovatno više neće nastupiti u dresu Herthe s obzirom da mu ističe ugovor na kraju sezone.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Kako piše ugledni Kicker nekadašnji igrač Chelseaja se itekako kaje zbog svog poteza. On je jučer ponovo stigao na trening kako bi se izvinio javno trenerima i saigračima zbog onoga što je uradio, te je čak zaplakao jer je shvatio da je to vjerovatno oproštaj od Herthe.

Njemu je sve to teško palo posebno jer je suspenzija došla u trenutku kada se znalo da će se Bundesliga nastaviti. Kalou je u Herthu stigao prije šest godina iz Lillea i sigurno je da na ovakav način nije htio da naruši svoj ugled i završi epizodu u njemačkom klubu.

Top Komentari

edo111
majku im j..... kao da je neki zlocin uradio.KAKVA KORONA tupani jedni.Kako vas je sve lako uvjertiti u nesto sto ne postoji.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi