Ibrahimović gledao dokumentarac o Jordanu, pa se oglasio: "Sada znate kako je..."

"Posljednji ples" izazvao razne reakcije

Ibrahimović gledao dokumentarac o Jordanu, pa se oglasio: "Sada znate kako je..."

E. Čaušević

Dokumentarni film "Posljednji ples" koji prikazuje karijeru Michaela Jordana i legendarnu generaciju Chicago Bullsa izazvao je veliki interes sportske javnosti.

Svi oni koji poštuju Jordana su oduševljeni dokumentarcem koji je otkrio dosta stvari koje se nisu znale o vjerovatno najboljem košarkašu svih vremena.

Do kraja serijala ostale su još dvije epizode, a mnogi s nestrpljenjem čekaju da ih pogledaju. Ovaj film prati i Zlatan Ibrahimović koji se u svom stilu oglasi na društvenim mrežama.

Naime, Jordan je pričao u prethodnoj epizodi šta znači biti lider ekipe, te zašto su mnogi za njega rekli da je tiranin i pretežak saigrač. Očito je da i Ibra zna kako se osjeća legendarni košarkaš.

"Lijepo je pogledati 'Posljedni ples'. Sada vidite kako je igrati s pobjednikom. Ili ste takvi ili niste. Ako niste onda nemojte igrati", poručio je Ibrahimović.

Top Komentari

Sajaga
Nije napisao ili ste takvi ili ne, nego ili vam se to svidja ili ne. Naravno kompleksas cilja na sebe, prihvatite da sam glavna faca ili nemojte igrati samnom u ekipi.Zato je u Barci brzo zavrsio, zna se ko je tamo glavna faca.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi