Sarri vodi glavnu riječ: Je li na pomolu preokret u transferu Miralema Pjanića?
Foto - EPA

Želi ga mijenjati za Jorginha

Sarri vodi glavnu riječ: Je li na pomolu preokret u transferu Miralema Pjanića?

M. Šljivak

Miralem Pjanić gotovo će sigurno napustiti redove torinskog Juventusa tokom ljeta.

Trener Stare dame Maurizio Sarri ne računa na usluge 30-godišnjeg bh. veznjaka, te je on ponuđen Barceloni u razmjenu igrača.

Međutim, ne pregovara se samo s Barcleonom. Iako italijanski mediji tvrde da je Pjanić već dogovorio sve s Kataloncima i da će potpisati četverogodišnji ugovor, on bi na kraju mogao završiti u Londonu i obući dres Chelseaja.

Sarri čini sve kako bi angažovao svog omiljenog veznjaka Jorginha. S njim je naučio raditi u Napoliju i Chelseaju i Italijan je idealan veznjak koji tačno zna šta Sarri traži u kojem trenutku.

Upravo je trener Bianconera najveći zagovarač ideje da se Pjanić zamijeni za Jorginha i da se prekinu svi drugi pregovori, no ostaje nam da vidmo šta će se na kraju desiti u ovom slučaju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pjanić je u Juventusu već četiri godine. Nastupio je 167 puta za Sstaru dam i osvojio je šest trofeja.

Ipak, čini se kako je došao kraj njegovom boravku u Torinu, a vidjet ćemo gdje će na kraju završiti. Pored Barcelone i Chelseaja bh. fudbaler se povezuje još s PSG-om.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

K79
Bla bla bla bla !!!!
2 0
Shik
Dosadilo pisati o coroni 19. Pa sadace mo malo o Pjanicu...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti