The Guardian: Pregovori su počeli!
Foto - EPA

Juventus i Chelsea razgovaraju

The Guardian: Pregovori su počeli!

M. Šljivak

Pregovori Chelseaja i Juventusa o razmjeni Miralema Pjanića i Jorginha su počeli.

Kako navodi ugledni The Guardian, pregovori londonskog tima i Stare dame iz Torina su već počeli i uključena je razmjena igrač za igrača, odnosno Pjanić za Jorginha.

Ova ponuda je mnogo manje komplikovana od one koju nudi Barcelona. Juve još uvijek nije uspio s katalonskim velikanom dogovoriti bilo kakvu razmjenu i lako je moguće da sve i propadne jer Arthur ne želi napustiti Nou Camp.

Zato je tim iz Torina počeo pregovore i s Chelseajem. The Guardian tvrdi da su pregovori s Barcelonom obustavljeni, a trener Juventusa Maurizio Sarri bi radije vidio Jorginha u svojim redovima.

Plavci su navodno spremni da naprave razmjenu i neće biti nikakvo čudo ako na kraju bh. veznjak završi na Stamford Bridgeu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Novinar The Guardiana Fabrizio Romanu također navodi da je Juventus u kontaktu i s francuskim prvakom PSG-om. Spremni su da saslušaju i njihovu ponudu i na nju se čeka.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BobPaisley
...ukratko,nakon jedno mjesec dana preseravanja BH medija,covjek ostaje u Juventusu kao i obicno.Niti je dogovarao ista sa drugim klubovima,niti je Juventus htio da ga proda,ali klikovi se moraju na cemu skupiti.
10 4
Hamza123456789
STA JE OVO?Prvo ode u Barcu sad u Chelsea,sutra naslov Pjanić potpisuje za Čelik!
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi