Čuveni Manolo prodaje bubanj kako bi imao šta da jede: Nemam druge opcije...
Foto - EPA

Najpoznatiji španski navijač

Čuveni Manolo prodaje bubanj kako bi imao šta da jede: Nemam druge opcije...

M. Šljivak

Najpoznatiji navijač reprezentacije Španije, čuveni Manolo, prinuđen je da proda svoj čuveni bubanj kako bi imao šta da jede.

Manolo je uz reprezentaciju Španije obišao pola svijeta i postao je prepoznatljiv po šeširu i bubnju kojim vodi navijanje.

Međutim, ovaj 71-godišnjak je nakon pandemije koronavirusa u teškoj financijskoj situaciji i bit će prinuđen da proda čuveni "bombo" kako bi imao šta da jede.

"Morat ću prodati bombo da bih imao šta da jedem. Uvijek sam govorio kako ga neću prodati, mnogo puta su mi nudili novac ili su željeli da idem na aukciju s njim. Sad stvarno ne znam šta ću", rekao je Manolo.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

On je i vlasnik kafića koji je odavno zatvoren, a i penzija mu je smanjena.

"Izgubio sam dosta novca. Ne mogu otvoriti kafić i nemam nikakav promet. Od penzije koja je 800 eura izdvojim 420 eura za kiriju. Nemam druge nego da zamolim druge za pomoć", istakao je Manolo.

Top Komentari

Invest
A bilo lijepo putovati
3 0
Sajaga
Vlasnik kafica koji je odavno zatvoren,haha. I ja sam onda vlasnik svega pomalo. Nedaj se Manolo
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi