Postignut dogovor Barcelone i Juventusa: Miralem Pjanić na korak od Nou Campa!
Foto - EPA

Zvanična potvrda u narednim satima

Postignut dogovor Barcelone i Juventusa: Miralem Pjanić na korak od Nou Campa!

M. Šljivak

Barcelona i Juventus postigli su sporazum o razmjeni igrača.

Kako tvrdi katalonski list Sport, španski i italijanski velikan su postigli dogovor o razmjeni fudbalera u kojem glavnu ulogu ima bh. veznjak Miralem Pjanić.

Bh. veznjak će prema dogovorenom poslu put Nou Campa skupa s defanzivcem Mattijom De Scigliom, a Juve će u ovom dogovoru dobiti desnog beka Nelsona Semeda.

Također, Sport tvrdi da će Bianconeri dodatno platiti 25 miliona eura za ovaj dogovor i da će sve biti zvanično u narednih nekoliko sati.

Pjanić je još ranije postigao sporazum s Barcelonom. Dogovorio je saradnju na četiri godine uz platu od osam miliona eura po sezoni i izvjesno je da ćemo ga gledati u dresu katalonskog velikana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

On se u prethodnom periodu povezivao sa Chelseajem i PSG-om, ali Barca je očigledno bila brža i uspjela je da završi posao.

Pjanić je prethodne četiri godine nosio dres Stare dame i ostvario je učinak od 22 pogotka u 167 nastupa.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

forza_juve
Pa koliko kosta taj Semedo ako ce Juve dati jos 25 miliona
9 0
BobPaisley
...Semedo skuplji od Van Dijka jbt :D...a lik zesci panj,spor kao puz...Juventusova era se blizi kraju,ako se prvenstvo nastavi cisto sumnjam da ce oni uopste osvojiti scudetto ove sezone,a o narednim da ne pricam,kada se Inter jos pojaca.
5 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi